ponedeljek, 5. marec 2012

STRAUS DEKOR - 03 - Osvetlitev prostora

 OSVETLITEV PROSTORA   
Precej pomemben element v prostoru predstavljajo luči. Prostor lahko prave luči popolnoma spremenijo –lahko prikrijejo napake. Majhen prostor povečajo – še posebej v kombinaciji s pravimi materiali, povišajo nizek strop, skrajšajo dolgo steno ali pa obratno,... Seveda pa lahko nepravilen izbor luči naredi ravno obratno. Že tako temen prostor ne potrebuje medle, razpršene svetlobe, ker je potem prostor še bolj temen in žalosten. Nenazadnje pa je pomembna tudi oblika svetil, saj je ta najprej vidna. 
 UNIKATNA SVETILA
Stoječa svetilka z odlagalno površino in prostorom za časopise in revije.
Osnova je kovinsko ogrodje z nosilno mrežo za dvodelno polkrožno unikatno umetniško steklo /fuzijsko steklo/, ki služi kot odlagalna površina. Steklo je debeline 6mm. Senčnik in motiv na umetniškem steklu sta barvno usklajena. Uporabljena je standardna električna nepeljava s preklopnim stikalom. 
Namizna svetilka - senčnik z motivi Pirana
Podstavek svetilke je kombiniran /les-kovina/, Uporabljena je standardna električna nepeljava s preklopnim stikalom. 
Motive za senčnik je možno izbirati iz kataloga motivov Galerije Marko Jezernik. Primer  povezave: Fine Art America - Motivi vedut
  Stropno svetilo
Unikatno stropno svetilo iz umetniškega stekla /fuzijsko steklo/,  ki je kombinirano z klubsko mizico zastekljeno z umetniškim steklom v enaki barvni kombinaciji in enakim motivom. Steklo je pritrjeno na strop s tremi kovinskimi distančniki, nad steklom je montirana plafonjera.
Stoječa svetilka z odlagalno površino       
Odlagalna površina je iz unikatnega umetniškega stekla /fuzijsko steklo/. Senčnik svetilke je predelan senčnik viseče svetilke. Uporabljena je standardna električna nepeljava z nožnim preklopnim stikalom. Svetilo je standardna varčna žarnica. Glavni svetlobni snop je usmerjen v višino.
Svečniki 
Unikatni svečniki za diskretno romantično razsvetljavo. Svečniki imajo podlago iz prešanega stekla na katerem je pritrjen valj z različnimi poslikavami. Kovinski nosilec za čajno svečko je narejen iz 2mm varilne žice.
Dekorativne notranje poslikave
Mobi: 070 715 609 in 031 788 017   e-mail: iztok.straus@gmail.com
 e-mail: galerija.jezernik@gmail.com
 
STRAUS DEKOR - 01 - Unikatne poslikave interierov.... STRAUS DEKOR - 02 - Svetovanje pri notranji opremi prostorov  STRAUS DEKOR - 04 - Dekorativni paneli, oboki, kamini     STRAUS DEKOR - 05 - Unikatni sedežni elementi

Ni komentarjev:

Objavite komentar